За Нас

Атриум е ексклузивен увозник на три врвни брендови на мебел дизајниран и произведен во Италија. Атриум има за цел да даде облик на фантазијата на секој клиент и преку проекти да го исполни хедонистичкиот сон за идеален дом, софистициран начин на живот, удобност и елеганција.

Препознатлив по својот единствен дизајн, изработен од висококвалитетни материјали, со посебно внимание на детали, мебелот произведен во Италија ја истакнува културата на иновативност и уникатност и дава карактер на Вашиот дом. Секое парче мебел е создадено да ги надмине трендовите и да обезбеди широк спектар на креативни опции, кои ги инспирираат клиентите да создадат единствена домашна оаза на функционална убавина и инспирација.

Во Атриум можете да ги најдете најпрестижните брендови на мебел, Cassina, Poliform, Cattelan Italia и Poltrona Frau..


Контактирајте не:

Nikola Tesla br.9

1000 Skopje, Macedonia

Phone: +38970344363